Cifir – Paranormal – Kadın ve Erkeğin özellikleri – Cinsellik

3. Dişi kod: Annelik içgüdüsü (Geçen Chat’de değinmiştik)

Kod-8: Erkek: Anlamı babalık içgüdüsü yoktur. Bunun yerine annesine olan bağlılık vardır. (Annesi tarafından doğurulmak, vücuttan özdeşlik almak ve anneden süt emmek vb.) Tüm erkekler annelerine aşırı düşkündür. (Bu Oidipus kompleksi değildir.) Ama kadınlar babalarına düşkündür. (Aşırı değildir.)

Kadınlardaki ekstra duygular=Kod/4. Bunlar bekaret korkusu (İnanılmaz abartırlar). Hamile kalma korkusu. (Yaşamlarını zehrederler) Ve üç yönlü üç katlı doyum olayı. Ve aslında biyoseksüel doyum -ki bunu hiçbir erkek bilemez ve yabancıdır-. Bu beyinde biter.

Bu üçüncüsü son derece ruhsaldır ve çok gürültülü patırtılıdır.

İşte beyindeki özel bir merkez (Cifir tablomuzdaki 7-49-77 zigzagları) sözkonusu rakamlar boyunca bazı noktalar erkekten fazla uyarı alır. (91=G noktası (son nokta), 13×7=G noktası direkt kadın beyninne bağlıdır.)

Bütün bunların dışında bir başka doyum da vardır ama nötr/cinsiyetsiz ve doğal olmadığından (5 kodeksi) konumuzla ilgili değildir.

Erkekte XY doğasındaki X sadece üreme içgüdümüzle ortak payda oluşturmaktadır. Kadındaki öteki X ise Y karakterindeki erkeğin meçhulleridir.

Bunlar VİTAL anlatımlardı.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 06/02/2002 (056/03)

Not: Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 056 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

056-03-cifir-vefk-3x3-kadin-erkek-1-9-kodlari-2

Yorumlar