Aiberg düşmanlığı – 19un sahte peygamberi Edip Yükselin yalanları – Sohbet sabotajı – Hackerlar

E, Hz. İsa da Edip Yüksel oldu… Havarisi de deminki SALAK. Havarisinin nicki neydi?

 

<> dr belki zqr değildir, başka birisi olamaz mı?

Bir bildiğin var mı…

<> evet birçok insan size ve fikirlerinize karşı

Çünkü bana bunu bildiren kaynak çok resmi….

<> kaynak???

İzin verin de benim de KORUYANIM olsun. Kaynak Almanya’yı veriyor. Proxy ise söylediğim isim. Artık canı isteyen bilgisayarımı kilitleyemez. Artık biz onları GÖZETLİYORUZ. İnternet’e bağlandıkları andan itibaren PROXYLER bana bildiriliyor. (Sadece saldırgan ve manüplatörler için.)

<> 🙂

Bakın artık DIŞ saldırı altında ya da Porno bombardımanı altında değilim. Şimdi bunun farkına varanlar   İ  Ç  E  R  İ  D  E  N   saldırmayı deniyorlar, Bendeniz Deccal’e… ;)))

Adamlar inanmışlar Edip Yüksel şaklabanının “ALLAH İLE KONUŞTUĞUNA ve CEBRAİL’DEN VAHY ALDIĞINA“. Benim de DECCAL olduğuma inanmışlar.

<> demek ki İblis panik içinde

Evet panik içinde İblis… Eline geçirdiklerini bana karşı savaşa sokuyor. Şeytanın beni böyle önemsemesi benim Salih bir kul olduğuma işarettir.

Ve 19org satanist bir tarikat olmuş çıkmıştır. Babilik/Bahailik zaten SATANİST idi. Bu da onun alt dalı. Çünkü 19 rakamına tapıyorlar…

 

<> DR, deminki yok_demem nickli saldırıda bulunan şahıs ZQR Mİ?

<yok_demem> sizinle bir şöyle gerçekleri konuşmak isterdim. senin kim olduğun hakkında yani insanları nasıl inandırdığın elazığ hans ne kadar da benziyor birbirine. Canım ben ZQR’nin proxysisini kullandım Leonora senin yeni bilgisayarını da çökertecek canım. Led

<> Deccalın amerikada olması daha mantıklı

Leo/leonora Amerikada yaşayan Musevi ve çok iyi bir HACKER olan bayan. ZQR olarak karşımıza çıktı bu kez. Belki de Led=Leo’dur?????? Fakat gerçek şu ki 19Org dininden.

[Z]

<z> Buyrun?

Patalk’ı üyelikten indirebilirsin. Nick’i patalk. Patalk bizde üye.

<z> Ok. Yalnız sonuç olarak başarılılar, bir saattir hiçbirşey konuşmuyoruz. Konular uçtu…

Ama benim canım çok yandı. Bu bilgisayarı haklatmayacağım. Böyle olmak zorundayım. Çünkü bunu bilsinler ve bir daha sefere içeriden saldırsınlar. Koruma ayarlarım maksimum.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 16/02/2002 (060/19)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 060 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

060-19-aiberg-dusmanlari-19org-hacker

Yorumlar