Ordu ve Devlet – Afganistan ve ABD – Futuroloji – İnönü

İsterseniz Anti-Demokratik olduğumu söyleyin ama ORDUMUZ devlete karşı muhteşem bir denge, bir sübop, kazanın patlamasını önlüyor. İran, Afganistan ve Arab olmamızı önlüyor.

Ne derseniz deyiniz. Ben orduyu fonksiyon olarak seviyorum. Yanlış politikalar daha MGK’da baştan refüze ediliyor.

Hani Erbakan’ın başbakanlığında ilk resmi ziyareti hiç iplenmediği ve alay edildiği Kaddafi’ye idi… İlk resmi yemeği de tüm oy verenlerin çobanı 100 ŞEYH’e idi…

Eğer Ha-vet’lerimden birine şuna inansaydınız, derdim ki: “İnsan ve kadın haklarını mahveden, kendi devrimini Pakistan’a da ihraç etmek üzereyken” İslamın imajını nefretlik hale getiren şu Süfyanist Afganistanlıyı sindiren ve Afgan halkına özgürlüğü getiren ABD’dir.

Çünkü “Siz neyin şer neyin hayır olduğunu bilemezsiniz” ayeti uyarınca bunu söylüyorum.

Evet dün kadınlar günü kutlandı. Etnik ve mezheb savaşları TEMELLİ kalktı. Afganistan artık eskisi gibi değil. ABD bir sürçü lisan ederek Afganistan’ı kurtardı demek yerinde olacaktır.

ABD’nin AB’nin ve Siyonizmin hiçbir politikasını tasvib etmiyorum. Ama biliniz ki kırk yılda bir balık tuttu ABD.

Eğer geleceği -ah bir bilseydiniz- Afganistan’ın KARASANCAKLILAR safına geçecek kadar DOSDOĞRU bir yola girdiğini de görürdünüz.

<> İnşaALLAH

Karasancaklılar ki Mehdi’nin süper kuvvetleri… Yenilmekte olan Mighty’nin son ümidi. Kafkaslardan, Batıdan ve Afganistan kuzeyi dahil Orta asya’dan (Araplar yanlış olarak bu bölgeye Horasan diyorlardı, Orta Asya kelimesini bilmiyorlardı, çünkü haritalama yetenekleri yoktu.)

Horasan içindedir Afganistan.

Ve tarihin bu başını (Zülkarneyn iki başını tutar) tutan bizler de burada KARASANCAKLIYIZ, böyle biline…

<> Ordu tam bahsettiğiniz gibi şeyler yapıyor. siz anlattıkca şaşırıyorum ben. bu belki de kaderin şevki

Ben bugüne kadar hiçbir hükümete ve devlet organına güvenmedim. Tek güvencem (1960 hariç) sonraki dönemdeki Ordu oldu. 1960’daki o idamlar ordunun yüzkarasıdır. Ama ordu o gün bile PAŞAM dediği İsmet İnönü’nün emrinde gibiydi. “Çizmeleri giy paşam” diyordu.

İnönü ordu adına konuşuyordu: “Sizi BEN bile kurtaramam” diye.

Himmetdede olayını da kendisi düzdü. Düzmeceydi. Asker 1960 ihtilali için “İnönü”den  İ Z İ N  aldı.

<> Atatürk infaz emrini mareşala vermişti ama öldürmedi mareşal inönüyü…

Evet ve Aga Cemal Gürsel 150 gün KOMADA yatarak, Tıb rekoru kırdı. (Dr.larımız bilirler koma 1-2 gündür. Ya ölürsünüz ya da dönersiniz.) Gürsel’inki bitkisel hayat değildi, UZUN BİR KOMA idi… Akıllara ziyan.

<> :)))

Yahu nereden nereye geldik. Konu “Kadınlar günü” değil miydi? “Kadınların tokalaşmasıyla” başlamıştık. Haram değildi.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 08/03/2002 (066/14)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 066 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

066-14-futuroloji-afganistan-abd

Yorumlar