Şeytanın zamanı – Unutmak – Reenkarnasyon yalanı -1

Bunu doğa sistemleri (Sünnetullah yasası) çok güzel engellemiş: Şeytan BİR İLERİ gidiyor; bir geri gidiyor ZAMAN’da… (Bunları yazmıştık yeniden girmiyorum)

Dolayısıyla TAM -mesela- benim geleceğimi GÖRE+ C E K iken, Sünnetullah yasağı ve yasası onu zamanda GERİ gönderiyor. (“Bunu bana şeytan unutturdu“nun sırrını hatırlayınız.) Benim gele+CEK+imi şeytan DA BİLEMEZ oluyor -amenna-. Eğer geleceğimi bilMEYE matuf bir eylem yaparsa, o zaman biz O ŞEYİ UNUTUYORUZ ve geleceğimizi YİNE bilememiş oluyor. (Lütfen Kehf 65lerdeki ve diğer “BUNU BANA ŞEYTAN UNUTTURDU” ayetlerini yazınız.)

<> Yusuf-42: Yusuf o iki kişiden, kurtulacağını düşündüğüne şöyle dedi: “Rab edindiğin kişinin yanında beni an.” Ama şeytan o adama, rab edindiği kişiye hatırlatmayı unutturdu. Böylece Yusuf yıllarca zindanda kaldı.

Çünkü “Şeytan unutturur da Allah unutturmaz mı?“.

<> Enam-68: Ayetlerimiz hakkında lakırdıya dalanları gördüğünde, onlar başka bir söze dalıncaya değin onlardan yüz çevir. Eğer şeytan sana unutturursa, hatırladıktan sonra o zalimler topluluğu ile oturma.

(Allah’ın UNUTTURDUĞU üzerine de A’la suresinin 7. ayeti galiba yazalım)

<> Haşr-19: O kimseler gibi olmayın ki, Allah’ı unuttular da Allah da onlara öz benliklerini unutturdu. Yoldan çıkmışların ta kendileridir onlar.

<> A’la-6-7: Seni/sana okutacağız da artık unutmayacaksın. Allah’ın dilediği müstesna. O, açıklananı da gizleneni de bilir.

<> Mücadele-19: Şeytan onları kuşattı da Allah’ın zikrini onlara unutturdu. İşte bunlar şeytanın hizbidir. Dikkat edin! Şeytanın hizbi hüsrana uğrayanların ta kendileridir.

<> Kehf-63: Genç adam dedi: “Bak sen şu işe, hani kayaya sığınmıştık ya, işte o sırada balığı unuttum. Onu hatırlamamı bana unutturan, şeytandan başkası değildi. Balık, denizin içinde acayip bir biçimde yolunu tuttu.”

İşte sır bu: “HATIRLAMAMI u n u t t u r a n ŞEYTANDAN başkası değildi” >>> ALLAH değildi!

Hatırlamayı UNUTMAK? Yani şeytan hatırlamamızı UNUTTURUYOR. Ve şeytanın kendi de unutur (Allah unutturur).

Allah her insana bir ÖZGÜN RUH, bir melek, bir de ŞEYTAN bağlıyor. Melek ve Ruh birlikte gidiyorlar, ama şeytan MÜKERRER/tekrar tekrar kullanılabiliyor. Ben öldükten sonra, mesela, sen doğunca sana da AYNI şeytan (aynı ruh ve aynı melekler değil) verilebiliyor. Arada mutlaka bir “gidiş dönüş süresi” var (zaman bir ileri gidiyor, sonra bir DÖNÜŞ noktasından geriye akıyor).

Mesela Napoleon Bonaparte‘ın şeytanı diyelim ki BU SÜRE sonunda benim doğumumla bana geçiyor. (Fıtratımız napoleondan değil, anne babadan gelir. Yani biz Napoleon karakteri olamayız, kendimiz oluruz).

Ben benim şeytanımın napoleon ve daha önceki binlerce yıldır kimde kullanıldığını bilemem. Ama ECMİNESİS denen bir hipnoz şekliyle “Nefsimiz işgal edilip uyutulunca“, yani nefsimiz devre dışı kalınca, bu kez onun yerine nefse en yakın davranışta bulunan (melek değil) şeytan devreye giriyor. Kendi geçmiş yaşamlarını bir bir bir bir anlatıyor. Biz ise hipnozdan kurtulunca/çıkınca, bunları anlattığımızı bile hatırlamıyoruz? NEDEN? Çünkü şeytan unutturdu! Niçin bunları HATIRLAMIYORUZ? Çünkü ALLAH unutturdu ve NEFSİMİZİ direksiyona (cesede) işbaşı yaptırdı.

Hans von Aiberg, 15/08/2003 (171/17)

Not: <> veya [] ile başlayan satırlar, [ ve ] arasındaki kesimler sayın Aiberg’e ait değildir, sohbet esnasında onunla konuşan kişilere aittir veya sonradan eklenmiştir.

önceki bölümü okusonraki bölümü oku

oscillation-hi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar