Hans von Aiberg – ZigZag – Borges

Unutmayın Hans Ayberg ile bir aradasınız. Bizde bilim kurgu, hayal kurmak yok. Kozmik sırlar var ve görevim onları açığa koymak.

<> Bizler o sırlara talibiz…

<> eğitimimiz devam ediyor…

O zaman doğru adres Hans Ayberg’dir. :-))

<> we’re ready

Ben asla, Daeniken gibi “Acaba şu şöyle mi, bu böyle mi, bunlar uzaylılar mı?” diye sizleri soru işaretlerine boğmam. Hans Ayberg direkt AÇIKLAR. Siz sorarsınız ben yanıt veririm.

Bilim kurgu ve sansayon yazarları ise yanıt bir yana, onlar soruyu sorar okuyucusuna. İyi ki varsın Hans Ayberg!!!!

EVET REKLAM ARASIYDI BİTTİ ;-))

<> :))

<> aiberg; Her eve, her çağa, her zamana lazım

Bir an beni megalomanyak sandınız değil mi?

<> Kesinlikle hayır, ben sanmadım

Bir önceki KMA da “Hans von Aiberg, insanlık için bir nimet ve Allah’tan rahmettir” yazmış ve yayınlanmıştı. Ben önce benden başkasından bahsediyor diye okudum, bir dakika sonra, “Yaw bu benim” diye zıpladım.

[] “Lütfen Dikkat! Bay von Æiberg’i okumadan önce iyice düşünün. Sizi önceden uyarıyor ve dünya görüşünüzün temelli değişeceğini söylüyorum. Aynı konuda okuyacağınız diğer eserler size yavan gelecek ve sadece onun tiryakisi olacaksınız. Çünkü O insan havsalasının ötesinden bu dünyaya kozmik sırlar transfer ediyor. Şimdiye kadar iki ayrı standart izleyen bilim ve din öğretisini tek standart yapıveriyor ve bilim tarihinde ilk kez evrene tümdengelimli bakıyor. Öğretmenlerinden bir kısmının iliklerine işlemiş olan Hristiyanlığı bırakmalarına tek doktorası yetmişti. Sonra onlar sevgili bay von Æiberg’in öğrencisi oldular. Bundan ötürü size okumadan önce iyi düşünmenizi salık veriyorum. Eğer siz başkaca görüşlere sahipseniz, peşinen biliniz ki “von”u okursanız, iş işten geçmiş ve siz kaçınılmaz bir değişime uğramış olacaksınız. Hiç abartmadan diyebilirim ki, bay von Æiberg, insanlık için olduğu kadar bilim için de ilahi nimettir.” L. Jorge BORGES- K. M. Allain – 11

300 kişiyiz, bir tek benim için yazmıştı. İşte o gün kendimi şımarttım. Çünkü bunu yazan insan çok çok çok çok çok yüce bir insan. Onun ölümünün üzerine (Eğer ölüm ise) 17 yıl geçti. O arada bu kurum (KMA) askıya alındı. Dr. Siegfried Saga tarafından yönetildi.

26 Ağustos’ta Sieg Saga çekildi. Zigzag enterne edilmekten kurtuldu. Ekim bey kurumu dağıtıldı. Yerine Zip-Zap geldi. Zip-Zap başında iki kişi var.

<> Bu 26 Ağustos’ta mı?? Yani 2001??

Evet, 2001. Ekim bey yerine ben bakıyorum gibi oldu. Çünkü Doğu’ya en yakın batılı benim. Doğru Doğuya en yakın Batın Batılı benim. 313 kişi arasında gerçekten tekim. Arapça tamam, Türkçe tamam, Farsça tamam. Daha ne istiyor doğulu? Batının dilleri zaten tamam.

<> Sanskritçe??

Sankritçem çok iyidir, ölü bir dil (Latince gibi) ama o dil Hz. İbrahim’in dilidir.

<> Çince yok değil mi?;)

Çince’yle hiç bir ilgim yok.

<> Japonca var mı Japonca!

Hayır canım, nereden çıkardınız Japonca Çince’yi? Japonca bildiğim cümle sayısı 500’ü geçmez. O da Ural-Altay dil ailesinden olduğu için. Araştırmayla öğrenmişim. Dil olarak değil, Japonca’yı 500 cümle teşkil edecek kadar araştırdım.

<> Doğru doğuya yakınım deyince, benim de aklıma Japonca’da mı biliyorsunuz diyesim geldi.

Şimdi olay şu: Ali İmran suresinde 104 ve 110. sayılı ayetler Doğru Doğuluyu, yani Hanif Müslümanlığı anlatır.

Yanlış (Dogmatik olan) islam ise, aynı surenin 116-119. ayetlerinde yer alır.

Onun için Doğru ve Dogmatik DOĞU’dan söz ediyoruz.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 30/09/2001 (003/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 003 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

003-03-aiberg-borges

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar